Ferestre PVC REHAU

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante. 

Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termici eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU reprezinta decizia corecta. 

Ferestrele REHAU va pun in valoare casa prin aspectul lor elegant, modern si suprafetele lucioase. 

Noi nu punem granite imaginatiei dumneavoastra. Puteti alege intre diferite culori si forme, in combinatie cu canatul rotund REHAU se creeaza o imagine de ansamblu deosebit de armonioasa. 

Cu sistemele de ferestre REHAU nici o dorinta nu ramane neindeplinita!

Usi PVC REHAU

Usi PVC interior si exterior, inchiderea se realizeaza in mai multe puncte, pot fi vitrate sau placate cu panel simplu sau ornamentale. 

Usa de intrare reprezinta cartea de vizita a casei. Prin urmare, ea trebuie sa arate bine vizual si sa se incadreze in imaginea de ansamblu a casei. 

Dar la fel de important ca si design-ul este confortul: aceasta trebuie sa functioneze in mod fiabil pentru o protetie impotriva intemperiilor si de a oferi in mod durabil o securitate maxima. 

Prin utilizarea profilelor specifice, impreuna cu panourile speciale pentru usi, se obtine o combinatie de design si maximum de confort si functionalitate

  • PROFILE PVC utilizate pentru constructia tamplariei :
  • Euro Design 60
  • Euro Design 70
  • Brillant Design 70 80
  • GENEO
  • SYNEGO