Avantaje :

maximum de izolatie termica
minimum de intretinere
design avangardist
Un at sistem oferit de compania noastra este lemnul – aluminiu, deoarece este capabil să dea rezultate foarte bune, structura de susținere și constă din lemn de diferite secțiuni, în care exteriorul este suprapus pe un strat de aluminiu, combină frumusețea, funcționalitatea și întreținerea extrem de usoara. Alte avantaje ce caracterizează acest sistem : aspectul estetic și plăcute la atingere, rezistenta la intemperii, necesită o întreținere minimă și izolare excelentă atât termică și acustică.

Procesul de producție implică trei faze distincte:

  • producerea cadrului din lemn
    – producerea cadrului de aluminiu
    – asamblarea întregului la sfârșit.

lemnul solid este utilizat pentru rama de lemn interioara la o umiditate interioară redusă, pentru esențe este folosit de obicei mahon, frasin, castan, și altele, se obține astfel profile cu formă și mărime diferite si lipsite de vene și defecte de nod.

Rama de aluminiu se obține din profile realizate prin extrudare prin tăierea la măsura dorită, vom trece la un proces de anodizare prin care se depune pe suprafața aluminiului a unui strat de oxid de metale nobile, acest proces mărește rezistența, astfel, protejând-o de agenții atmosferici.

Procesul de cuplare este foarte delicat datorită coeficienților de dilatare termică a ambelor materiale fiind foarte diferite unul de altul. Pentru a preveni crearea unor solicitări interne periculoase. Lemnul este protejat cu preparate de impregnare, iar cele două profile trebuie sigilate cu rășini speciale.

Sistemul de ferestre din lemn aluminiu combina avantajele a doua materiale naturale, lemnul si aluminiul. Aluminiul rezista mai mult conditiilor meteorologice nefavorabile, necesitand o intretinere minima, iar lemnul este cunoscut pentru calitatile sale de neegalat. Ferestre din lemn aluminiu: o combinatie ideala care imbinar armonios avantajele a doua elemente naturale
Ferestrele pot avea multiple combinatii de culori

– la interior culorile naturale sau lasurate ale lemnului

– la exterior culori din codul paletarului RAL sau imitatii din lemn pentru aluminiu, practic combinatii multiple